Taustakuvia rock-hengessä

Kotitapetti-niminen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman taustakuvia eri väreissä – halutessasi myös rock-hengessä. Erityisen rock-henkisen sisustuksen saat loihdittua verkkokaupan valokuvatapeteilla. Valitse tapettiin rock-henkinen kuva ja saat luotua kotiisi ihan hetkessä rock-henkistä tunnelmaa.

Rock-henkisiä taustakuvia eri väreissä

Selaa rock-henkeen sopivia taustakuvia eri väreissä filttereiden avulla. Kotitapetti-verkkokauppa tarjoaa asiakkaidensa käyttöön hyvät filtterit, joiden avulla sen laajoista valikoimista on helppo löytää ne kaikista rock-henkisimmät. Voit itse määritellä, mitä rock-henkinen juuri sinulle tarkoittaa. Tarkoittaako se kohdallasi tummia tapetteja ripauksella kullanhohdetta vai tapetteja, joiden kuvioissa näkyy joitakin rockin tunnusmerkkejä? Vai haluaisitko ikuistaa taustakuvaasi jonkin sinulle erityisen tärkeän ja merkityksellisen rock-henkisen tapahtuman tai tilaisuuden? Kotitapetilla vaihtoehtoja on monia!

Rock-henkinen taustakuva omasta valokuvasta

Kotitapetilla voit luoda halutessasi rock-henkisen taustakuvan myös omasta valokuvasta. Verkkokaupasta löytyy näppärä työkalu tällaisen taustakuvan tilaamista varten. Valitse kuvaan vaikkapa juuri se maaginen hetki, kun pääsit osallistumaan suositun bändin konserttiin ensimmäistä kertaa tai kun tapasit lempibändisi jäsenet livenä. Tällainen taustakuva omasta itselle tärkeästä kuvasta auttaa palauttamaan mieleen upean tilanteen aikaansaamat tunteet vielä vuosienkin päästä. Lisäksi tällainen taustakuva on ainutlaatuinen sisustuselementti, joka sopii rock-henkiseen sisustukseen kuin piste I:n päälle.

Rock-henkinen tehosteseinä

Yksi näppärä keino tuoda omaan kotiin ripaus rock-henkeä on tapetoida huoneiden yksi seinä näyttäväksi rock-henkiseksi tehosteseinäksi. Näin tapetointityötä ei ole kovin paljon, eikä myöskään tapettia tarvitse hankkia rullakaupalla. Huoneiden muut seinät voi maalata rock-henkiseen sisustukseen sopivalla värillä. Toisaalta tapetoimista ei pidä liikaa pelätä, sillä se sujuu yleensä yllättävän helposti ja nopeasti, kunhan vain hankkii kunnon välineet ja malttaa suunnitella ja valmistella työn hyvin. Kotitapetilta löytyy vinkkejä ja välineitä tapetointiin, joten se ei jätä sisustajaa pulaan tässäkään mielessä!

Reply

mts_wordx