Rokkimimmin must have -meikkituotteet

Oletko rokkimimmi henkeen ja vereen? Soiko kuulokkeissasi aina raskas musiikki ja peittääkö hartioitasi nahkatakki suosikkivärissäsi mustassa? Hohtaako tukkasi kiiltävän mustana ja löytyykö taskusta liput rokkibändin keikalle? Onko jopa pöydälläsi komeileva macbook air 13 pikimustan värinen? Rokkimimmissä on asennetta, ja kyseessä on jotakin paljon enemmän kuin vain ulkonäöllinen tyyli: rock on elämäntyyli.

Moni rokkaaja haluaa kaikkien tietävän elämäntyylistään ja kertookin sen tarinaa ahkerasti muun muassa vaatteillaan tai asusteillaan. Myös meikillä on usein suuri rooli oman tyylin ilmaisussa. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä meikkituotteet jokaisen rokkimimmin meikkipussista tulisi löytyä. Kai sinulla on jo nämä?

Must have -meikit rokkaajalle

  • 1. Laadukas vaalea pohjustus

Rokkityyliin kuuluu monesti ruumismaisen lookin ihannointi. Iholla suositaan mahdollisimman valkoista sävyä. Kannattaa siis panostaa laadukkaaseen pohjaan, joka tekee meikistä ammattimaisen ja viimeistellyn näköisen. Valitse peittävä ja vaalea tuote, joka peittää mahdollisen punaisuuden ja virheet iholla.

  • 2. Talkki

Nyt seuraa vuosisadan vinkki jokaiselle rokkarille ja vaaleaihoiselle: hyödynnä vauvatalkki puuterina! Talkki sisältää aivan samoja aineksia kuin kalliit irtopuuterit, imee itseensä tehokkaasti rasvaa ja jättää ihon kiiltämättömän ja viimeistellyn näköiseksi. Mikä parasta, se pysyy paikoillaan tehokkaasti ja mukautuu ihon omaan vaaleaan sävyyn.

  • 3. Punainen ja musta huulipuna

Huulipuna viimeistelee lookin – panosta siis kestävään ja peittävään tuotteeseen, joka ei suttaannu ja jota saa helposti lisättyä päivän mittaan. Huulipunan kanssa saa leikitellä, eli voit hyvin hankkia eri värejä.

  • 4. Tarkka rajauskynä

Mustat rajaukset tuovat silmät kauniisti esiin ja kertovat paljon myös rokkiasenteesta – mikään ei ole rohkeampaa kuin näyttävät pikimustat silmien rajaukset!

Reply

mts_wordx