Rock’ n Roll Circus tyylillä cityyn!

Rock’n Roll! Sirkus on saapunut kaupunkiin. Oletko valmis? Oletko yhtä räikeissä ja rokahtavissa väreissä hengessä mukana? Lähde mukaan rokkaamaan ja railaamaan! Tylsistymisen on vuoro siirtyä taakse ja räikeitten säkeitten astua esiin. On aika näyttää, miltä näyttää.

Ei ole väliä, oletko maailmanluokan rock-artisti, vai haluatko muuten vain kunnioittaa tätä genreä pukeutumistyylilläsi. Tärkeintä on tuntea olonsa hyväksi ja näyttää se ulospäin. Rock and Roll ei tunne oikeaa tai väärää!

Kenkien kertomaa

Full lenght portrait of contemporary young woman wearing rock style clothes. Studio shot, white background.

Rock’ n Roll tyylisissä kengissä säväytät taatusti varsinkin, jos mukaan etsitään vähän räikeämpää väriä piristämään ilmettä. Kengät antavat paljon osviittaa siitä, minkälaista tyyliä ihminen pitää yllä ja ehkäpä vähän myös siitä, millainen hän on luonteeltaan. Toiset ovat tavallisempia, toiset joukosta erottuvampia ja toiset jotakin siltä väliltä. Minkälainen sinä olet? Haluatko juuri sinä erottua joukosta ja päästä näyttämään kyntesi? Haluatko tuoksahtaa hieman rock’ n rollille ja riemulle? Ehkäpä sirkuksen ilakointi ja eläväiset, erottuvat värit ja muodot innoittavat sinutkin kokeilemaan uutta tyyliä ja säväyttämään kanssakävijöitä kengilläsi.

Värikkyys on mielekästä ja näkyvää. Se ei jätä pelkästään yhden asian varaan, vaan antaa vivahteita. Mustanpuhuva tyyli taas puhuttelee vakavalla, mutta säkenöivällä tavalla. Jokainen voi ostaa kätevästi kenkiä netistä ja täydentää kokoelmaa tyyliin kuin nenä päähän sopivalla laukulla. Katsotaanpa vaikka saappaita ja saapikkaita, miten ne houkuttelevat näyttämään tyylikästä ulkomuotoa ja erottumaan joukosta omalla tavalla. Sopisivatko tulenpunaisilla ruusuilla koristellut mustat, tasapohjaiset saappaat festariviikonloppuun yhdessä bändipaidan ja niittifarkkujen kanssa? Tai miltä kuulostaa punaisilla, räikeillä raidoilla somistetut korolliset saapikkaat samansävyisen hameen kera? Nämä ylläsi keräät varmasti katseita ja saat sanomasi perille ilman suuta avaamatta.

Mustaa mutta värikästä

Guitarist posing

Rock’ n Roll Circus tyylinen ulkomuoto on räiskyvän musta ja eloisan värikäs. Se on sekoitus kirkkaita värejä ja tummanpuhuvaa rock- tyyliä niin nykyvuosilta, kuin menneiltä vuosikymmeniltä. Ehkä innoittajanasi toimii 80- luku legendaarisine rock yhtyeineen, asenteineen ja tyylilajeineen, tai pidät enemmän myöhemmän ajan vaikutteista ja tyylilajeista. Miksipä ei? Yhtä kaikki, ripusta yllesi vähän mustaa ja ripauta sitten sekaan kirkkaita värejä, kimmellystä ja niittejä ja erotu tyylikkäästi massasta!

Reply

mts_wordx