Mitä kannattaa pukea päälleen, kun menee rock-keikalle?

Moni tykkää nauttia musiikista niin kaiuttimista kuultuna kuin paikan päällä keikoilla. Erilaisia konsertteja järjestetään ympäri maailmaa ja artistit keikkailevat ahkerasti Suomenkin maaperällä. Erityisesti rock-konsertit ovat varsin suosittuja, sillä onhan Suomi metallin ja rock-musiikin luvattu maa. Täältä on tullut monia maailmanmaineeseen asti kiirineitä bändejä ja artisteja. Jos on lähdössä rock-konserttiin, niin pukeutumiseen voi olla syytä kiinnittää huomiota. Rock-kulttuuriin kuuluu yleensä tummat vaatteet sekä korut ja ketjut. Toki keikalle voi mennä sellaisissa vaatteissa, mitkä itseään parhaiten miellyttävät. Jos tykkää vetää päällensä kigurumi-asut, niin keikalle kyllä pääsee kuuntelemaan musiikkia niinkin. Joskus jokin teema-asu voi toimia erittäin hyvin konsertin pukineena. Jos taas haluaa pukeutua enemmän rock-hengen mukaisesti, niin annamme siihen muutaman hyvän vinkin.

Kun lähtee keikalle, niin mieti ensin, onko konsertti ulkoilmassa, vai jossain sisätiloissa. Se rajoittaa jo aika paljon pukeutumista. Jos kyseessä on kesällä pidettävä ulkoilmakonsertti, niin t-paita ja farkut tai shortsit toimivat oikein hyvin. Jos taas konsertti on sisätiloissa, niin voi olla fiksua laittaa päällensä pitkät housut ja ottaa ainakin mukaan jokin huppari tai muu helposti puettava päällypaita.

Rock-musiikin henkeen kuuluu yleensä tumma vaatetus. Monilla raskaamman musiikin ystävillä näkee monesti mustia vaatteita esimerkiksi juuri bändilogoilla varustettuna. Myös erilaiset korut ja ketjut kuuluvat monesti rock-teemaiseen pukeutumiseen. Jos sinulla on pitkät hiukset, niin ne voi jättää auki, sillä pään ja hiusten heiluttaminen musiikin tahtiin kuuluu monesti keikkalle.

Tärkeintä kuitenkin on, että itse viihtyy niissä vaatteissa, joissa keikalle lähtee. Älä siis vedä jalkaasi tiukkoja farkkuja, jos et tunne oloasi niissä hyväksi. Voit aivan hyvin pistää jotkut rennommat housut jalkaasi, esimerkiksi shortsit kuumalla ilmalla, tai jopa college-housut. Rock-musiikilla ei tunnetusti ole rajoja, joten keikalle pääsee varmasti, olipa sitten pukeutunut miten tahansa.

Reply

mts_wordx