Anna rokkihenkisyyden näkyä sisustuksessa

Pidätkö sinä räväkästä tyylistä? Pukeudut mahdollisesti mustaan nahkaan ja meikkaat kasvosi näyttävästi. Kuuntelet rokkia ja haluat muutenkin räväyttää ja säväyttää tässä elämässä. Ei ole mitään syytä, miksi sinun tulisi jättää tyylisi ainoastaan vaatteisiin. Voit näyttää räväkkyyttä ja rokkia myös kodin sisustuksessa. Vaikka skandinaavinen tyyli tosin on neutraaleihin väreihin ja yksinkertaisiin muotoihin perustuvaa, ei sinun tarvitse välittää siitä. Voit aivan hyvin suosia mustaa väriä niin tapetissa, laatoissa, tekstiileissä kuin huonekaluissakin. Itse asiassa musta on siitä loistava väri, että se sopii hyvin yhteen aivan kaikkien värien kanssa.

Katse kylppäriin

Jos haaveilet juuri nyt uudesta kylpyhuoneremontista, rorfokus.fi on valmiina auttamaan siinä. Rorfokus.fi antaa sinun toteuttaa kaikki haaveesi kylpyhuone- ja vessaremontista, sillä voit sisustaa tilat aivan kuin itse tahdot. Rokkia rakastavat eivät tyydy perinteisiin kalusteisiin ja väreihin, vaan valitsevat sieltä erikoisemmasta päästä. Onneksi rorfokus.fi on ottanut aivan kaikenlaiset sisustustyylit huomioon, joten jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin. Anna siis kylpyhuoneesikin rokata ja tuo kotiisi pilkahdus rock’n rollia. Se piristää harmaintakin päivää, kun kodin sisustuksesta löytyy asennetta vaikka muille jakaa!

Näyttäviä materiaaleja ja kiiltoa

Kunnon rokkari valitsee kotiinsa todella näyttäviä materiaaleja. Kun hän pukeutuu, valitsee hän päälleen mustaa nahkaa ja kiiltäviä materiaaleja. Kiiltoa saa löytyä myös kodista. Kiiltäväpintaiset mustat laatat niin seinissä kuin lattioissakin tekevät kodista rokkaavan ja saavat vieraatkin haukkomaan henkeään. Kaikilla ei nimittäin ole rohkeutta valita sellaisia materiaaleja tai värejä. Rokkarilta rohkeutta kuitenkin löytyy.

Mustasta nahasta puhuttaessa katse kääntyy tietysti huonekaluihin. Esimerkiksi mustat nahkasohvat kiinnittävät jokaisen katseen olohuoneessa. Nahka on siitäkin loistava valinta, että se kestää aikaa ja käyttöä. Se on varmasti yksi kestävimmistä materiaaleista, vaikka nahka toki vaatiikin hoitoa. Nahkaa tai tekonahkaa voi kuitenkin hyödyntää myös muissakin huonekaluissa kuin vain pelkästään sohvissa. Rokkari istuutuu mieluusti pitkän päivän jälkeen nahkaiseen lepotuoliin kuuntelemaan omaa suosikkimusiikkiaan.

Mustat verhot ja musta matto luovat sopivan tunnelman rokin kuuntelemiseen ja vievät rokkarin rentoutuneeseen mielentilaan pois kiireiden keskeltä. Rokkari tykkää hörppiä teetä tai kahvia mustasta kupista ja päivän ateriat syödään mustilta lautasilta. Toki kodista voi löytyä pilkahdus muitakin värejä. Esimerkiksi valkoinen tuo loistavan kontrastin pääosin mustaan kotiin. Myös harmaa ja tummansininen sekä violetti ovat hyväksyttyjä värejä rokkarin sisustuksessa. Nekin sopivat hyvin yhteen päävärin eli mustan kanssa.

Reply

mts_wordx